Frysrum

Välj en snabbrullport för frysrum

Öppningen till ett frysrum ställer något högre krav på en port än många andra miljöer. Snabb och säker funktion är extra viktigt då sikten ofta är sämre inne i frysrum.

Vi rekommenderar dig att använda en snabbrullport på frysrummets utsida kombinerad med en manuell isolerad port på insidan av frysrummet. Den manuella porten stängs sedan när frysrummet inte används. Denna lösning är praktisk då du slipper problem med nedisning om den manuella porten förses med uppvärmning i tröskeln.

Snabbgående frysrumsport – lämplig modell

NORDIC 500 – med unikt utbalanseringssystem

Vår snabbrullport NORDIC 500 passar bra som frysrumsport. Porten är utrustad med vårt patenterad utbalanseringssystem som gör den “viktlös” och spar drivenheten samt möjliggör ansträngningsfri manuell öppning. Storlekar mellan 1610x1000 mm och 4000x4000 mm. Produktfakta >

Portlösningar från experter

NORDIC door har lång erfarenhet av att tillverka industriportar och utför även underhåll och reparationer på dem oavsett fabrikat. Vår referenslista är lång och innehåller både stora och små företag. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.