Fasadportar

Fasadportar för öppningar i fasad

Vid val av fasadport, måste man tänka på energibesparing, säkerhet och utseende. Vi tillgodoser de flesta behov av porttyper. Gemensamt för samtliga modeller från oss är lång hållbarhet.

  • Snabbrullportar – NORDIC rullportar i en fasadöppning är det effektivaste sättet att spara energi i öppningar som används ofta. Snabbrullporten är i praktiken alltid stängd vilket gör den till en mycket lönsam investering.

  • Spiralrullportar – Efaflex snabbportar kombinerar snabb funktion med god isolering och elegant design. För dig som söker maximal energibesparing och maximal säkerhet.

  • Metallrullportar – Teckentrup portar av jalusityp är ett prisvärt alternativ i öppningar med måttlig öppningsfrekvens och behov av extra storlek. Porten är tålig och robust vilket gör den speciellt lämpad för stora fasadöppningar.

  • Takskjutportar – Teckentrup sektionsportar isolerar effektivt och är huvudsakligen lämpad för öppningar med måttlig öppningsfrekvens. Porten kan anpassas till byggnadens formspråk och krav på ljusinsläpp. 

Fasadportar – produktprogram: