Våra kunder

Våra kunder

Efter 25 år på marknaden finns NORDIC snabbrullportar på praktiskt taget alla större företag i Sverige och inom alla verksamhetsområden.

Vissa kunder är stora och köper regelbundet portar från oss, mindre företag hör vi kanske av mera sällan. Alla kunder är lika viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid att alla skall vara nöjda. Det är kanske därför en stor del av vår försäljning initieras av att en gammal kund tipsar en ny kund.

Allt fler företag uppskattar också att våra portar är tillverkade i Sverige och att reservdelar därför alltid är snabbt tillgängliga.

Vill du veta om något annat företag på din ort eller i din bransch använder våra portar, kontakta oss gärna. 

Kundreportage

 

Atria Chark & Deli AB i Borås

Pendelportar ut – rullportar in.

Tillverkar man livsmedel är temperaturen en kritisk faktor. Alltför varma produktionslokaler kan innebära en katastrof.

– Därför är det viktigt med snabba portar, så att vi inte förlorar för mycket kyla vid portöppningarna. Tidigare hade vi vanliga, transparenta pendelportar, berättar Mikael Lennartsson, produktionsansvarig. Och de var väl bra, men en nackdel är ju att man kör på porten med trucken varje gång den skall öppnas.

För Atria kom lösningen att heta snabbgående portar från NORDIC door. Hittills har man installerat sex portar.

– Portarna är visserligen lite dyrare i inköp och installation än de traditionella pendelportarna. Men på sikt tror jag att vi får en bättre ekonomi med snabbportarna, menar Mikael Lennartsson.